Heeft u interesse in onze diensten?

20 jaar ervaring

Z

Eigentijds design

Vakkundige reparatie

Home » Stroefheidsmeting

Stroefheidsmeting

Met een stroefheidsmeting wordt, zoals de naam het al zegt, de stroefheid van uw vloer gemeten. Het team van SlipSafe doet dit met behulp van het nieuwe meetapparaat GMG 200. Heeft u het idee dat een vloer van een gemeenschappelijke ruimte of een entree te glad aanvoelt, of heeft u een klacht ontvangen? Neem dan geen risico en laat een stroefheidsmeting door SlipSafe uitvoeren. Voorkom eindeloze discussies wie aansprakelijk is bij een ongeval en laat nameten of uw vloer voldoet aan de nieuwe NEN 7909 norm. Deze norm is bedoeld voor alle horizontale en hellende beloopbare oppervlakken in openbare en arbeidsruimten. De vloer wordt zowel nat als droog gemeten. Na deze stroefheidsmeting ontvangt u een rapport.

Kies voor een nieuwe vloer zodra deze niet door de stroefheidsmeting komt

Voldoet uw vloer niet (meer) aan de huidige en gewenste veiligheidsnormen? In dat geval kan het aanbrengen van een nieuwe vloer of een antislip coating dé uitkomst zijn. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld kiezen uit:

Ontvang advies op maat, passend bij uw wensen

Overweegt u om een nieuwe vloer aan te laten brengen, maar weet u niet zo goed wat voor soort vloer het beste bij uw ruimte past? Neem gerust contact met ons op en laat u door ons adviseren. Wij bekijken graag met u de duurzame mogelijkheden omtrent uw nieuwbouwproject of renovatieproject.

Schakel ons vandaag nog in voor uw stroefheidsmeting

Of u nu graag meer informatie over onze vloeren en diensten in de vorm van een stroefheidsmeting wenst te ontvangen. Of ons direct in wilt schakelen. In beide gevallen neemt u contact met ons op door te bellen naar 030 – 686 8350.

Anderen bekeken ook:

Epoxy troffelvloer | Drempelhulp | Grindvloer

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.