Heeft u interesse in onze diensten?

Een epoxy troffelvloer voor gemiddelde tot zware belasting

Een SlipSafe epoxy troffelvloer is vloeistofdicht en geschikt voor gemiddelde tot zware belasting. De vloer wordt met troffels uitgesmeerd en loopt desgewenst naadloos over in de plint. Of u nu een nieuwe vloer wilt voor uw magazijn, bedrijfsruimte, kleedruimte of bedrijfskeuken. Een epoxy troffelvloer kan voor tal van toepassingen gebruikt worden. Laat u weten voor welke toepassing u onze vloer wenst? Dan zorgen wij ervoor dat de vloer, in de gewenste kleur, bij u wordt gestort.

3 kenmerken waar de epoxy troffelvloer bekend om staat

Doordat onze vloeren verkrijgbaar zijn in diverse RAL-kleuren én af te werken zijn met een (transparante) antislip laag, is de vloer geschikt voor vrijwel ieder bedrijf. Maar dat is niet het enige voordeel waar de vloer bekend omstaat. De epoxy troffelvloer staat namelijk ook bekend om:

  • De vloer kan aflopend zijn (op afschot)
  • Uw voer is gemaakt van vloeistofdichte epoxy
  • De vloer is geschikt voor binnen en buiten

Lees meer over de vloer in onze brochure

Wist u dat u diverse brochures online kunt downloaden? Hierdoor kunt u uzelf alvast inlezen over ons aanbod aan kunststofvloeren, zoals epoxy troffelvloeren. Heeft u, aan de hand van onze brochure, vragen? In dat geval staan we u graag te woord zodra u belt naar 030 – 686 8350.