Heeft u interesse in onze diensten?

Lastige opstapjes zijn verleden tijd met een drempeloploop

Zodra u minder goed te been bent is een drempeloploop dé uitkomst. Lastige opstapjes en drempels tot 4 cm zijn verleden tijd met de variabele SlipSafe drempeloplopen. De verstelbare pootjes en het u-profiel zorgen voor extra stevigheid en stabiliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ze in de webshop!

3 kenmerken waar een drempeloploop bekend om staat

Naast dat u een drempelomloop van SlipSafe kunt bestellen in verschillende lengtematen, zijn er 3 andere kenmerken waar deze kwaliteitsproducten om bekend zijn:

  • Verstelbare hoogte
  • Geanodiseerd aluminium
  • Geschikt voor binnen

Of u nu met de fiets even boodschappen gaat doen. Met uw rollator door het hele huis wilt lopen of gemakkelijk met de rolstoel van buiten naar binnen wilt rijden. Het zijn allen situaties die moeiteloos plaatsvinden dankzij een drempeloploop.

Een gevarieerd aanbod aan oplopen, opritten en antislip strips

Wist u dat u bij ons ook kunt kiezen uit een divers aanbod aan drempels, mini-opritten en antislip strips? Hierdoor bent u overal én op iedere plek in uw woning gegarandeerd van het eenvoudig overbruggen van kleine hoogteverschillen. Benieuwd welke oplossing in uw situatie het beste past? Neem in dat geval contact met ons op en ontvang persoonlijk advies.

Bestel uw drempeloploop in de webshop

Heeft u een keuze gemaakt in ons aanbod aan drempeloplopen? In dat geval rekent u veilig én snel in onze webshop af. Heeft u alvorens vragen over het online aanbod? In dat geval bereikt u ons door te bellen naar 030 – 686 8350.