Heeft u interesse in onze diensten?

20 jaar ervaring

Z

Eigentijds design

Vakkundige reparatie

Home » Gietvloer badkamer

Gietvloer badkamer

Een duurzame gietvloer in de badkamer laat u aanbrengen door SlipSafe. De vloeren kennen bij ons namelijk een lange levensduur, waardoor u jarenlang van uw industriële look kunt genieten. En naast dat de vloer lang meegaat, kunt u ook nog eens kiezen uit vrijwel alle RAL-kleuren.

Creëer met een gietvloer moeiteloos een industriële stijl in uw badkamer

Een woonstijl die op dit moment erom populair is, en dit naar verwachting ook blijft, is de industriële trend. En laten we eerlijk zijn. Deze trend past moeiteloos binnen iedere woning en ieder interieur. Door te kiezen voor een gietvloer, bijvoorbeeld in de badkamer, creëert u eenvoudig deze populaire stijl.

Voorkom uitglijden en laat de vloer behandelen

Zodra u een gietvloer in de badkamer laat aanbrengen, is het begrijpelijk dat u nadenkt over het gevaar van uitglijden. Daar bieden wij uiteraard een oplossing voor. Zo kunnen wij in overleg de gietvloeren behandelen met een transparante afwerklaag én kiest u uit een breed kleurenpallet aan RAL-kleuren. Wat voor kleur gietvloer ziet u het liefste terug in de badkamer?

Neem telefonisch contact op

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden op het gebied van een gietvloer voor de badkamer in uw situatie? Wij geven u meer informatie zodra u belt naar 030 – 686 8350.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.