Heeft u interesse in onze diensten?

20 jaar ervaring

Z

Eigentijds design

Vakkundige reparatie

Home » Epoxyvloer buiten

Epoxyvloer buiten

Een epoxyvloer kan niet alleen binnen worden toegepast, ook buiten kunnen we een epoxyvloer aanbrengen als correctie op het afschot of als er plassen water op uw vloer blijft staan. Bij SlipSafe helpen we u graag in de keuze tussen verschillende epoxyvloeren voor buiten, tevens kunnen wij deze ook bij u aanbrengen.

Een epoxyvloer voor buiten

Heeft u een balkon of oprit die nodig moet worden opgeknapt, of waar het afschot verkeerd is? Dan kunnen wij een epoxyvloer buiten aanbrengen. Expoxyvloeren voor buiten worden afgewerkt met een UV-stabiele PU toplaag.  Laat u alvast inspireren en bekijk de mogelijkheden in de online brochure over onze kunststofvloeren.

Valgevaar is verleden tijd

We kennen het allemaal wel. Zodra het heeft gevroren of er een flinke regenbui is geweest, kan het op uw balkon of de toegang tot uw woning erg glad worden en kan er valgevaar ontstaan. Echter is dit met onze epoxyvloeren verleden tijd. Wij voorzien de vloeren namelijk van een antislip coating, waardoor u op ieder moment van de dag veilig buiten kunt lopen. En dat is wel zo fijn om te weten, toch?

Bereik ons telefonisch voor vragen of advies
Wilt u graag meer informatie over een epoxyvloer voor buiten? In dat geval bereikt u ons door te bellen 030 – 686 8350. Ook voor een persoonlijk advies staan we u graag telefonisch te woord.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.