Heeft u interesse in onze diensten?

20 jaar ervaring

Z

Eigentijds design

Vakkundige reparatie

Epoxy troffelvloer

Een SlipSafe epoxy troffelvloer is vloeistofdicht en geschikt voor gemiddelde tot zware belasting. De troffelvloer wordt handmatig aangebracht en er kan worden gekozen voor een vloer mét of zonder een holplint. Of u nu een nieuwe vloer wilt voor uw magazijn, bedrijfsruimte, kleedruimte of bedrijfskeuken. Een epoxy troffelvloer kan voor tal van toepassingen gebruikt worden. Laat u weten voor welke toepassing u onze vloer wenst? Dan zorgen wij ervoor dat de vloer, in de gewenste kleur, bij u wordt aangebracht.

3 kenmerken waar de epoxy troffelvloer bekend om staat

Doordat onze vloeren verkrijgbaar zijn in diverse kleuren én af te werken zijn met een (transparante) antislip toplaag, is de vloer geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Maar dat is niet het enige voordeel waar de vloer bekend omstaat. De epoxy troffelvloer staat namelijk ook bekend om:

  • De vloer kan op afschot worden gesmeerd
  • Uw vloer is gemaakt van vloeistofdichte epoxy
  • De vloer is geschikt voor binnen en buiten

Lees meer over de vloer in onze brochure

Wist u dat u diverse brochures online kunt downloaden? Hierdoor kunt u uzelf alvast inlezen over ons aanbod aan kunststofvloeren, zoals epoxy troffelvloeren. Heeft u, aan de hand van onze brochure, vragen? In dat geval staan we u graag te woord zodra u belt naar 030 – 686 8350.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht